Naprapatbehandling

Naprapatbehandling

Genom patientens berättelse, efterföljande undersökning följer manuell behandling. En behandling bestående av mjukdelsbehandling (massage, muskeltöj, fasciarelease) ledbehandling (mobilisering, manipulation) och aktiveringsövningar, som i de flesta fall också leder vidare till hemövningar. Naprapatins helhetstänk gör den effektiv i det akuta skedet, på längre sikt och för alltid.

Individuell träning

Individuell träning

Här får du hjälp med din träning efter dina förutsättningar och önskemål oavsett om du vill komma igång med din träning, vill träna för att prestera på en viss nivå eller få/återfå en så god fysisk funktion som möjligt. Det gör vi genom en god balans mellan styrka, stabilitet och rörlighet, detta blandas med en stor portion glädje för att nå just dina mål.

Gruppträning

Gruppträning

Styrke- och konditionspass, mammaträning, seniorträning, SomaMove, PEOne, yinyoga och vattenträning.
Kontakta mig för mer schema och bokning.

Föreläsningar / Wokshops

Föreläsningar / Wokshops

Föreläsningar och workshops för att inspirera, skapa kunskap och förståelse för hur, vad och varför vi skall röra på oss. Och för att sträva mot att få en så optimal kropp i rörelse som det bara går. Här kan det handla om allt från specifik ergonomi, till grenspecifikt idrottsutövande till att handla om en allmänt god hälsa. Skicka ett mail så diskuterar vi upplägg och innehåll efter era önskemål.

Soma Move

Soma Move

SomaMove® är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.
Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!

Certifierad Mammamage

Certifierad Mammamage

Är du eller har varit gravid så kan du behöva stöd och hjälp med rätt aktivering och träning för att minska risken för diastas (delade magmuskler) eller återfå en så god funktion av magmusklerna som möjligt. Här börjar vi med att mäta och kontrollera din diastas därefter följer aktivering och träning för att stärka mage/bål i olika positioner och rörelser.

Funktionell träning

Funktionell träning

här är målet att skapa rörelser och funktioner i kroppen som går mot det som är funktion för just dig. Vad ställer du för krav på din kropp? Rör du på dig för att skapa så bra förutsättningar som möjligt? Är det styrka, stabilitet, rörlighet eller kanske allt detta tillsammans du behöver? Du får hjälp att arbeta med de utmaningar och de styrkor du har för att nå mot dina optimala rörelseförmågor. För att nå dina mål och underlätta för de belastningar du utsätts för. Detta kan vara allt ifrån att leva ditt vardagsliv eller någon form av idrottslig utmaning.
Välkommen att boka en tid. Mot din fulla potential!