Naprapatbehandling

Naprapatbehandling

Genom patientens berättelse, efterföljande undersökning så följer manuell behandling. En behandling bestående av mjukdelsbehandling (massage, muskeltöj) ledbehandling (mobilisering, manipulation) och aktiveringsövningar, som i de flesta fall också leder vidare till hemövningar. Naprapatins helhetstänk gör den effektiv i det akuta skedet, på längre sikt och för alltid.
Boka behandling

Gruppträning

Gruppträning

Soma Move, Soma Mind, Yinyoga, mammaträning, pulspass, tabata, cirkelträning och vattenträning.
Schema och Priser.

Föreläsningar / Workshops

Föreläsningar / Workshops

Föreläsningar och workshops för att inspirera, skapa kunskap och förståelse för hur, vad och varför vi skall röra på oss. Och för att sträva mot att få en så optimal kropp i rörelse som det bara går. Här kan det handla om allt från specifik ergonomi, till grenspecifikt idrottsutövande till att handla om en allmänt god hälsa och att må bra. Skicka ett mail så diskuterar vi upplägg och innehåll efter era önskemål.

Certifierad Mammamage

Certifierad Mammamage

Är du eller har varit gravid så kan du behöva stöd och hjälp med rätt aktivering och träning för att minska risken för diastas (delade magmuskler) och/eller bibehålla eller återfå en så god funktion i kroppen som möjligt. Här börjar vi med en undersökning sedan följer aktivering och övningar som just du behöver för att få en stark och ”fri” kropp som ska fungera på ett så optimalt sätt som möjligt för de krav just du ställer på den.

Individuell / funktionell träning

Individuell / funktionell träning

Här är målet att skapa rörelser och funktioner i kroppen som går mot det som är funktion för just dig. Vad ställer du för krav på din kropp? Rör du på dig för att skapa så bra förutsättningar som möjligt? Är det mer kraft, mobilitet eller kanske detta tillsammans du behöver? Du får hjälp att arbeta med de utmaningar och de styrkor du har för att nå mot dina optimala rörelseförmågor, för att nå dina mål och underlätta för de belastningar du utsätts för. Detta kan vara allt ifrån att leva ditt vardagsliv eller någon form av idrottslig utmaning. Välkommen att boka en tid. Mot din fulla potential!