Om Josefin

Det bästa jag vet är att möta människor och att med ett stort leende få inspirera och hjälpa dessa att må lite bättre är en ynnest. Om det så är ett hälsosammare liv, vara eller bli smärtfri, mer fysisk aktivitet, ökad prestation eller allt detta tillsammans.

Att leda människor mot så optimalt funktionella kroppar som möjligt är en väg till både bättre hälsa och ökad prestation. Det är något som jag brinner otroligt starkt för.

Jag vill förmedla så mycket kunskap som möjligt om kroppens funktion på alla plan. På så vis inspirera och få människor att efter sina förutsättningar och behov må så bra som möjligt. Det kan gälla att utmana sig och nå ett visst specifikt prestationsmål med så effektiv och riskfri träning som möjligt eller att släppa mål och prestation för att bara må bra och ha en god hälsa.

Allt detta gör jag genom att skapa förutsättningarna med manuell behandling och genom rörelser och aktivitet individuellt eller i grupp.

Känslan av att vår fantastiska kropp är en tillgång i livet som vi bär med oss hela tiden och som vi kan använda var vi än är och när vi än är där, den vill jag hjälpa till att skapa.

Josefin

 Utbildning

  • Leg. Naprapat vid Naprapathögskolan
  • Personlig tränare
  • Gruppträningsinstruktör
  • Certifierad MammaMagetränare