SOMA MOVE® är en fantastisk total övning för styrka, flexibilitet, balans, avslappnad kraft, rytm och nåd.

Designad för att utföras av nästan vem som helst. Trevlig att göra och lätt att utveckla.
Du kommer att röra dig genom ett konstant flöde av väl valda rörelser och hög förankrad närvaro.
Du kommer att njuta av en struktur av rörelsemönster som är starka men samtidigt mjuka. Rörelserna kommer att utmana dig och de hjälper dig att utveckla en mer enhetlig och hel kropp. Du andas, rör sig och svettas.
Ingenting annat än marken under dig och din kropps rörelser är i fokus. Ren, enkel och rolig. Barfota. Andas i harmoni med din kropp. Fri från tankar. Svett som droppar på golvet. Känner mig stor, kraftfull och graciös.
Du kommer att flytta atletisk och stark till en suggestiv musik, avslappnad och kraftfull.
Ingen takt att följa, inga repetitioner att räkna. Bara du och din oändliga rörelse.

SOMA MIND® är en funktionell övning för stillhet, återhämtning och ett avslappnat nervsystem.
Genom väl valda övningar och en möjlig atmosfär kommer du att njuta av en lugnare kropp och själ. Ditt parasympatiska nervsystem kommer att aktiveras, och på grund av detta kommer stress och ångest att minska. Ett rastlöst och ett vandrande sinne är ofta ett mindre lyckligt sinne – om du övar meditativt fokus, frigör du dig från dagliga repetitiva tankar och stärker din förmåga till medveten närvaro – ett givande tillstånd som ökar känsligheten, tacksamheten och lyckan. Teknikerna är enkla och effektiva mot en avslappnad kropp och själ. Inget konstigt eller hokey, bara välbeprövade och enkla övningar som är bekväma och givande. Efter en SOMA MIND®-klass kommer du antagligen att ha mer öppna sinnen, känna dig mer jordad och vara trevligare och vackrare mot världen.

Yinyoga
Här vilar vi oss i form. Yinyoga handlar om andning, avslappning, acceptans och medveten närvaro. Vi går in i olika positioner, slappnar av och andas. Vi lämnar det som har varit och det som ska komma för en stund och är bara här och nu.  En skön stund där vi efteråt tar med oss en känsla av närvaro, harmoni och välmående.

Puls
I det här passet rör vi på oss i stort sett hela tiden. Ett skönt men jobbigt pass som blir så jobbigt som du bestämmer. Vi använder vår egen kropp och rör på oss åt olika håll och kanter, enkelt att följa för alla. Helt enkelt svettigt och kul!

Cirkelträning/Tabata
Här blandar vi övningar både styrka och puls. Hela kroppen får jobba, vi använder olika redskap för ökat motstånd och belastning. Övningarna varieras från gång till gång.

Mammaträning
För dig som är gravid eller fött barn och vill träna med fokus på bäckenbotten och bål men även ihop med resten av kroppen. Vi gör övningar som stärker din kropp och som ger dig en känsla av kraft och styrka för att kunna hantera vardagen.  Barnet/barnen har ni med er och får ligga på en filt på sidan eller krypa omkring lite, ni avgör hur ni vill ha det.